Meer resultaten voor hampshire hotel rembrandt square amsterdam

 
 
hampshire hotel rembrandt square amsterdam
Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam Amsterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Inholland University of Applied Sciences. Alle restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam. Alle dingen om te doen in Amsterdam. Activiteiten in de omgeving van Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam.
Hotel Rembrandt Square Amsterdam in Amsterdam Nederland Reviewcijfer: 6.5 Zoover.
We hebben een aantal aanbieders voor Rembrandt Square Amsterdam voor je op een rij gezet.: Super hotel op een centrale locatie! Daleen, 13-1-2014 Rapporteren. Kerstdagen in Hampshire Rembrandt Square doorgebracht. Ik ben hier vaker geweest en werd bij aankomst door de receptionist bij mijn naam begroet en verwelkomd.
Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam boeken Looking for Booking.
Op basis van de vergelijking van de aanbieders van het Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam in Amsterdam kunt u direct zien waar u dit hotel het beste kunt boeken. De informatie op LookingforBooking, betreffende de prijs en kamertype, wordt aangeleverd door verschillende aanbieders.
Hampshire Hotel Rembrandt Square I amsterdam.
Hampshire Hotel Rembrandt Square. Het luxe viersterren Hampshire Hotel Rembrandt Square ligt midden in het bruisende centrum van Amsterdam aan de rand van het beroemde en levendige Rembrandtplein. Het hotel is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer 10 minuten vanaf Centraal Station als met de auto.
Parkeren Hampshire Hotel Rembrandtplein Parking Centrum Oosterdok.
Tal van trendy clubs en bars liggen op loopafstand van het hotel. Het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum bevinden zich bijna op de hoek. Ook kan je bij het hotel fietsen huren. Informatie, route en adres Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam.
Rembrandt Square Hotel Amsterdam Nederland Amsterdam Booking.com.
Houd er rekening mee dat de toegang tot het appartement via een smalle trap is in een gebouw zonder lift. Zojuist geboekt in Amsterdam: 83 hotels zoals Rembrandt Square Hotel Amsterdam former Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam zijn zojuist geboekt op onze site.
Hotels.com Deals Discounts for Hotel Reservations from Luxury Hotels to Budget Accommodations.
Hampshire Hotel Rembrandt Square Amsterdam. Hampshire Rembrandt Hotel. Hampshire Rembrandt Square Amsterdam. Eden Rembrandt Hotel Amsterdam. Eden Rembrandt Square Amsterdam. Eden Rembrandt Square Hotel Amsterdam. Een speciaal annuleringsbeleid of toeslag wordt toegepast op groepsboekingen meer dan 8 kamers voor dezelfde accommodatie / verblijfsdatums.

Contacteer ons