Meer resultaten voor hotel rembrandt

 
 
hotel rembrandt
Hotel The Rembrandt in Londen Stedentrips.nl.
25-03-2018 t/m 30-04-2018. Hotel The Rembrandt. Een klassiek hotel met veel sfeer! De naam verwijst naar het voormalige warenhuis Rembrandt van Harrods, maar de traditionele ambiance is er wel! Gelegen in het hart van Knights-bridge. op 500 meter van Harrords!
Hotel Rembrandt Nederland Amsterdam Booking.com.
Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. Hotel Rembrandt Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Hotel Rembrandt door recente gasten met een 81, beoordeeld.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Hotel Rembrandt in Leiden Nederland Reviewcijfer: 6.6 Zoover.
Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rembrandt zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Hotel Rembrandt scoort een 6.62 uit 10 op basis van 19 reviews.
Hotel Rembrandt in Londen Engeland Reviewcijfer: 8.6 Zoover.
Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rembrandt zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Hotel Rembrandt scoort een 8.59 uit 10 op basis van 33 reviews.
Hotel Rembrandt Weekendjeweg.nl.
Vlakbij het hotel heb je de mogelijkheid om je auto tegen betaling te parkeren. De kamers van hotel Rembrandt zijn voorzien van televisie, videokanaal, telefoon, koffie en theefaciliteiten, minibar en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Aan de oostrand van het centrum ligt Hotel Rembrandt op nog geen 10 minuten lopen van het bekende Rembandtplein.
Home.
Several people have lived in the house since then, amongst others the famous Jewish composer Leo Smit. After the Second World War, the house was turned into Hotel Rembrandt. In 1984 Hotel Rembrandt was bought by the current owner Ms Kelderman.
Hotel Rembrandt Amsterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt van University of Amsterdam. Hotels in de buurt van VU University Amsterdam. Alle restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Hotel Rembrandt. Alle dingen om te doen in Amsterdam. Activiteiten in de omgeving van Hotel Rembrandt.

Contacteer ons